Tematikus játszóházak

  • Home
  • Tematikus játszóházak

Elsődleges célunk, hogy egy régi játékkultúra terjedjen ismét Magyarországon, ezért nagyon fontosak számunkra azok a játszóházak, fesztiválok, ahol játékainkat testközelből megismerhetik az érdeklődők.

Itt a játékos kedvű fiatalok és felnőttek kipróbálhatják azokat az egyedi kivitelezésű, nagy méretű táblákat, amelyeket nemes alapanyagokból: dió, mahagóni, kotibe, cseresznye és szilvafából készítünk.

Az elmúlt években sok helyre eljutottunk az országban, számos fesztiválon, közösségi rendezvényen tartottunk játszóházat, sok helyen tartós kapcsolat alakult ki vendéglátóinkkal. Rendszeresen részt veszünk a Savaria Karneválon, a Győrkőcfesztiválon, sikerrel mutatkoztunk be a Győri Nemzetközi Babakiállításon, a nagyvázsonyi Szent Mihály Napokon, a Nádasdy Történelmi Fesztiválon, vagy a Savaria Múzeum különböző rendezvényein.

A játszóházak tematikáját igyekszünk mindig a szervezők igényeihez igazítani, megőrizve a játék történetének hitelességét. A játékok elhelyezhetők az ókori provinciákba, a meseírók hazájába, a világ uralkodóinak udvarába, középkori várakhoz kapcsolva - s a lehetőségek kimeríthetetlenek.
Ajánlatkérés