Főoldal Magunkról Termékek Szolgáltatások Játszóházak Kapcsolat Linkajánló

 


Regisztrált partnerek
Email cím:

Jelszó:Vásárlói regisztráció


ÉV VÉGI INFORMÁCIÓ

[...]


Állandó játszóhely nyílt Ménfőcsanakon

[...]  

 

 

 

Elsődleges célunk, hogy egy régi játékkultúra terjedjen ismét Magyarországon, ezért nagyon fontosak számunkra azok a játszóházak, fesztiválok, ahol játékainkat testközelből megismerhetik az érdeklődők. Itt a játékos kedvű fiatalok és felnőttek kipróbálhatják azokat az egyedi kivitelezésű, nagy méretű táblákat, amelyeket nemes  alapanyagokból: dió, mahagóni, kotibe, cseresznye és szilvafából készítünk.

Az elmúlt években sok helyre eljutottunk az országban, számos fesztiválon, közösségi rendezvényen tartottunk játszóházat, sok helyen tartós kapcsolat alakult ki vendéglátóinkkal. Rendszeresen részt veszünk a Savaria Karneválon, a Győrkőcfesztiválon, sikerrel mutatkoztunk be a Győri Nemzetközi Babakiállításon, a nagyvázsonyi Szent Mihály Napokon, a Nádasdy Történelmi Fesztiválon, vagy a Savaria Múzeum különböző rendezvényein.

A játszóházak tematikáját igyekszünk mindig a szervezők igényeihez igazítani, megőrizve a játék történetének hitelességét. A játékok elhelyezhetők az ókori provinciákba, a meseírók hazájába, a világ uralkodóinak udvarába, középkori várakhoz kapcsolva - s a lehetőségek kimeríthetetlenek.

Vari rönkfából 

Márványból készült SENET 

 

Alquerque 

Színcserélő 

 

Fellahok csatája 

Remetejáték (Solitaire) 

 

Tizenkétköves játék 

Hnefatafl